Verzending


Verzendkosten
Alle bestellingen die door de brievenbus passen worden voor €4,85 verzonden in Nederland. Grotere bestellingen worden voor €7,65 verzonden. Twenty4Fashion.nl verzendt alle pakketten per PostNL. Besteld u voor €100,- of meer, dan verzenden wij uw bestelling helemaal gratis!

Verpakking
Wij van Twenty4Fashion hechten grote waarde aan tevreden klanten. Daarom verzenden wij uw aankoop in stevige verpakking, zodat u uw tas of portemonnee in perfecte staat ontvangt.

Volgen van uw bestelling
Zodra de bestelling door ons wordt verstuurd, krijgt u van ons een e-mail met de Track & Trace code. Met deze code kunt u de bestelling volgen op www.tracktrace.nl. Houdt er rekening mee dat pakketpost over het algemeen later op de dag geleverd wordt dan de normale brievenbuspost.

Geen zendingen aangetroffen?
Het kan voorkomen dat u in Track & Trace de melding krijgt: “Er zijn geen zendingen aangetroffen voor deze combinatie”. Deze melding wordt getoond wanneer PostNL het pakje nog niet heeft verwerkt. Over het algemeen is de status de volgende dag wel op te vragen. Wanneer dezelfde melding drie dagen na verzending nog steeds verschijnt en u hebt de bestelling nog steeds niet ontvangen, dan verzoeken wij u vriendelijk om contact op te nemen met onze klantenservice. Vermeldt hierbij dan altijd uw ordernummer zodat wij u zo snel mogelijk van dienst kunnen zijn.

Geen bezorging op zondag en maandag
PostNL levert geen pakketten af op zondag en maandag. Bestellingen die gedaan zijn in het weekend heeft u op dinsdag in huis.

Bezorging op andere datum
Wilt u uw bestelling op een andere datum ontvangen? Dat kan. Geef dit aan in een e-mail aan onze klantenservice onder vermelding van uw naam en ordernummer. Wij zullen onze uiterste best doen om uw bestelling op die dag te leveren.

Pakket gemist
Het kan natuurlijk gebeuren dat u niet thuis bent als het pakketje wordt bezorgd. In dat geval wordt het pakket in de meeste gevallen de volgende dag nogmaals aangeboden. Mist u ook deze levering? In uw brievenbus vindt u dan een afhaalbewijs van PostNL met de benodigde gegevens. Met dit afhaalbewijs en uw legitimatiebewijs kunt u uw bestelling ophalen bij het aangegeven afhaalpunt.

Beschadigd pakket
Uiteraard worden uw bestellingen met de grootste zorg verpakt en verstuurd. Mocht u een pakket aangeboden krijgen dat ernstig beschadigd of opengemaakt is, dan adviseren wij u dit pakket niet te accepteren, maar retour te laten sturen naar Twenty4Fashion. Indien u dit wel accepteert, loopt u het risico dat de garantie en verzekering vervalt. Dit kan ernstige gevolgen hebben.